Marc Inbane Natural Tanning Mousse

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Marc Inbane Tanning Mousse 150ml

Productinformatie

Een tanning mousse met ultra lichte textuur die je huid een stralende natuurlijke tint geeft tot wel 5 dagen!

De ultra lichte textuur van de Marc Inbane Naturel Tanning Mousse is een verademing voor de huid. Kleeft niet en is gebruiksvriendelijk. Het product creëert een energieke uitstraling met een mooie egale zongebruinde teint die perfect samensmelt met je eigen huidskleur. Geen oranje tinten!

De mousse is eenvoudig aan te brengen met de Marc Inbane Handschoen en droogt sneller dan een spray. De toevoeging van SLMW-hyaluronzuur is geliefd vanwege haar verzorgende werking en dringt als enige hyaluronzuur door tot de diepere huidlagen; het verbetert de huidstructuur, stimuleert de vorming van collageen en werkt als een superieure moisturizer! Wij noemen het Perfectie!

  • Geeft een natuurlijke teint
  • Hydrateert de huid rijkelijk
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Een egaal resultaat
  • Vegan en niet getest op dieren
  • Past zich aan het pigment van de huid aan

Gebruik van de Marc Inbane Tanning Mousse : Gebruik na het douchen een bodylotion en wacht tot de crème volledig is opgenomen. Breng vervolgens de Natural Tanning Mousse aan op de Marc Inbane Handschoen. Deze handige tool zorgt voor een egale verdeling zonder vlekken of strepen. Wrijf met draaiende bewegingen over je lichaam voor een perfect resultaat. Laat de Natural Tanning Mousse 10-15 minuten drogen, dit kan worden versneld met behulp van een föhn. De mousse ontwikkelt zich in 3 uur, tot die tijd kun je beter niet sporten of douchen.

Ook verkrijgbaar in Marc Inbane Tanning Spray 

Inhoud

Created with Sketch.

150ml