Marc Inbane Tanning Spray Mini 50ml

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Marc Inbane Natural Tanning Spray mini 50 ml

Productinformatie

De Marc Inbane Natural Tanning Spray is een geweldige zelfbruiner voor een gezond uitziende en egaal gebruinde huid. Je kunt deze spray over het gehele lichaam gebruiken. Tot wel 5 dagen!

Met dit handige 50ml flesje neem je je Marc Inbane handig mee onderweg.

Tip : Ook handig voor als je het product eerst wilt uitproberen en niet gelijk een grote fles Marc Inbane Tanningspray 200ml wilt aanschaffen!

Heel handig aan te brengen!

De spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken. Deze zelfbruiner wordt daarom ook graag gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. 

De Marc Inbane Natural Tanning Spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De spray is gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden. 

Te gebruiken voor het gezicht en de hals ;

  • Droogt snel, zonder vlekken 
  • Een egale teint 
  • Vegan en niet getest op dieren
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Tot 5 dagen een zomerse tint 
  • Bevat geen drijfgas
  • Rijk aan aloë vera en ginkgo

Gebruik Marc Inbane op een Marc Inbane Handschoen voor optimaal gebruik. Maak draaiende bewegingen om je lichaam egaal bruin te maken.

Voor in het gezicht : Scrub het gezicht. Spray de Marc Inbane in draaiende beweging naar het gezicht toe, en egaliseer met een Marc Inbane Kwast.

Tip : Droog deze nog sneller met de Föhn.

Voor optimaal resultaat scub je eerst je gezicht met de Marc Inbane Black Exfoliator Gezichtsscrub. Je kunt deze ook voor het lichaam gebruiken. De scrub is een zachte zand scrub en super fijn voor de huid. Verwijderd dode huid cellen. Srub voor iedere Marc Inbane behandeling de huid voor optimaal resultaat.

Inhoud

Created with Sketch.

- 50ml Tanning spray

- 1 zakje exfoliator